Tájékoztatás a felnőttképzési szolgáltatások változásáról – 2020.03.17.

A SALDO Zrt. vezetése az alábbi felelős döntéseket hozta felnőttképzési oktatásaival kapcsolatban a 2020. március 11-én kihirdetett országos veszélyhelyzet folyományaként.

A SALDO Zrt. vezetése az alábbi felelős döntéseket hozta felnőttképzési oktatásaival kapcsolatban a 2020. március 11-én kihirdetett országos veszélyhelyzet folyományaként:

- országosan előkészített Számviteli konferenciáinkat nem helyszíni előadások keretében valósítjuk meg, hanem a szakmai előadásokról készült videófelvételek formájában tesszük hozzáférhetővé partnereink számára
- a SALDO Zrt. elindította a szakmai előadásanyagok e-learning adaptáció akkreditációját, melynek megszerzése esetén a Számviteli konferenciára jelentkező SALDO tagi Partnereink, természetesen térítésmentesen, értékes kreditpontokat szerezhetnek
- azoknak a partnereinknek, akik a SALDO tanácsadói szerződésben meghatározott létszámon fölül jelentkeztek Számviteli konferenciánkra, illetve akik a www.szamvitelikonferencia.hu oldalon regisztráltak, szintén lehetőséget biztosítunk az e-learning képzésben való részvételre, melynek részleteiről tájékoztató emailt küldünk.

Tájékoztatjuk továbbá kedves Ügyfeleinket, hogy Magyarország Kormánya által kihirdettet veszélyhelyzetre tekintettel átmenetileg felfüggesztjük a felnőttképzési szolgáltatással kapcsolatos személyes ügyfélszolgálatot, ugyanakkor a telefonos és elektronikus (email) ügyfélszolgálatunk a továbbiakban is zavartalanul működik.

Kollégáink az 1/237-9898 (OKJ tanfolyamok, vizsgák) és 1/237-9872 (szakmai konferenciák, előadások) telefonszámokon elérhetők 8:00-16:00 óra között, minden munkanap.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy tanfolyamaink résztvevői zavartalan oktatásban és felkészülésben részesüljenek, illetve sikeres vizsgákat tehessenek. Mivel képzési programjaink megvalósítását szigorú jogszabályi előírások rögzítik, így folyamatosan konzultálunk az érintett hatóságokkal a képzések részvevői számára biztosítható lehetőségekről. Az érdemi információk megérkezéséig és életbe lépéséig a már futó tanfolyamainkat az egészségkockázat minimalizálása érdekében 2020. március 31-ig átmenetileg felfüggesztjük. A 2020. március hónapban elindítani kívánt tanfolyamainkat későbbi időpontban fogjuk megtartani.

Vizsgáink egyelőre a tervezett ütemben folynak, ám, ha lehetőséget kapunk azok átütemezésére, haladéktalanul jelezzük azt minden érintett és közreműködő számára.

Szakmai rendezvényeink, továbbképzéseink egy részét a veszélyhelyzetet követő későbbi időpontra halasztjuk vagy e-learning képzési formában teszünk elérhetővé -, melynek részleteiről folyamatos tájékoztatást adunk.

Kérjük, kövessék honlapunkat és Facebook csoportunkat, ahol az aktualitásokról folyamatos információkkal szolgálunk.

Megértésüket köszönjük, együttműködésüket nagyra értékeljük.
 

Bejelentkezés a KreditPont Klubba, vagy e-learning előadáshoz

Segítség a bejelentkezéshez
Elérhetőségek
Ankétok, tagi ingyenes rendezvények:
(1) 237-9872
E-mail: tana@saldo.hu
Előadások, konferenciák:
(1) 237-9872
Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése:
(1) 237-9873
OKJ-s képzések, vizsgaszervezés:
(1) 237-9898
E-mail: oktatas@saldo.hu
Azonosítóink, nyilvántartási számaink
Felnőttképzési engedélyszám: E-000906/2014
PM továbbképzési akkreditációs szám: 41/2009