Gyakorlati ASP képzés az Önök igényeire szabva

Gyakorlatorientált képzéssel, kihelyezett vagy központi lebonyolításban megvalósított oktatással várjuk. Ismerje meg kínálatunkat, tanulja meg a rendszer használatát szakértőtől!

Tovább

Közösségen belüli ügyletek 2018

2018. május 3., Budapest - Termékértékesítés, láncügyletek, adótervezési lehetőségek és tipikus hibák - gyakorlati példákon keresztül. Szót ejtünk az export-import szolgáltatásokról, bérmunkáról, fuvarozásról, és sok minden másról is!

Tovább

Okleveles forgalmiadó-szakértő képzés

2018. május 5., Budapest - Jelentkezzen májusban induló tanfolyamunkra! Szerezzen új végzettséget, vegyen részt hazai és nemzetközi vállalkozás stratégiai döntéseinek előkészítésében.

Tovább

Nyitástól a havi zárási feladatokig az ASP-ben - Miskolc

2018. május 9., Miskolc - Képzésünkkel segítünk a havi zárások során felmerülő problémák megoldásában. Jöjjön el, kérdezzen és mi segítünk!

Tovább

Államháztartási mérlegképes könyvelő OKJ

2018. május 12., Budapest - Jelentkezzen a tanfolyamra és szerezzen piacképes végzettséget! Részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Tovább

Nyitástól a havi zárási feladatokig az ASP-ben - Siófok

2018. május 15., Siófok - Képzésünkkel segítünk a havi zárások során felmerülő problémák megoldásában. Jöjjön el, kérdezzen és mi segítünk!

Tovább

Nyitástól a havi zárási feladatokig az ASP-ben - Zalaegerszeg

2018. május 16., Zalaegerszeg - Képzésünkkel segítünk a havi zárások során felmerülő problémák megoldásában. Jöjjön el, kérdezzen és mi segítünk!

Tovább

TB és Bérügyintéző kombinált OKJ képzés

2018. május 28. Budapest - Jelentkezzen tavasszal induló képzésünkre, és ősszel már a kezében tarthatja két piacképes végzettségét! A kurzus hétfő-szerdai rendben, a munkaidőhöz alkalmazkodva zajlik.

Tovább

Adótanácsadó OKJ képzés

Várjuk jelentkezését mérlegképes könyvelői végzettséggel vagy felsőoktatási intézményben szerzett oklevéllel! Ismerje meg, milyen feladatok ellátására lesz alkalmas a végzettséggel!

Tovább

Konferencianaptár költségvetési szerveknek

Költségvetési szerveknek összeállított konferencia-sorozatunkban minden aktuális és fontos témát érintünk, melyekkel napi munkájuk során találkoznak. Kattintson a dátumokra és ismerje meg a részleteket!

Tovább

Konferencianaptár vállalkozásoknak

Vállalkozásoknak összeállított konferencia-sorozatunkban minden aktuális és fontos témát érintünk, melyekkel napi munkájuk során találkoznak. Kattintson a dátumokra és ismerje meg a részleteket!

Tovább

Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése

Megjelentek 2018-as továbbképzési időpontjaink A jogszabályi előírásoknak megfelelő 16 kreditpont 2 nap alatt a legegyszerűbben vállalkozási és államháztartási szakon.

Tovább

Bejelentkezés a KreditPont Klubba, vagy e-learning előadáshoz

Segítség a bejelentkezéshez
Elérhetőségek
Ankétok, tagi ingyenes rendezvények:
(1) 237-9820
E-mail: tana@saldo.hu
Előadások, konferenciák:
(1) 237-9898
Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése:
(1) 237-9873
OKJ-s képzések, vizsgaszervezés:
(1) 237-9872
E-mail: oktatas@saldo.hu
Azonosítóink, nyilvántartási számaink
Felnőttképzési engedélyszám: E-000906/2014
Együttműködő partnereink
konfi.hu
Konferenciák, kreditpontos képzések egy helyen!