Adókonferencia 2019

A Saldo Zrt. és a NAV szakértői közös konferenciasorozatot indítanak, amelynek keretében a 2019. évi adóváltozások legfőbb kérdéseire adunk hiteles, közvetlen szakértői válaszokat. Készüljünk föl együtt alaposan a 2019-es adóévre!

Tovább

Cégkapu használat, elektronikus ügyintézés a NAV felé

2018. november 15. Budapest - Az e-ügyintézés, a cégkapus szolgáltatások használata január 1-jén lépett hatályba. Az állam és gazdálkodó szervezetek elektronikus módon kell, hogy kommunikáljanak egymással, ez azonban olykor nem zajlik zökkenőmentesen! Gyakorlati, szemléltető előadás.

Tovább

Belső Ellenőri Klub rendezvény

2018. november 19. Budapest - Soron következő rendezvényükön a Belső kontrollrendszer működtetésének és hatékonyságának vizsgálata és szabályzatok által előírt feladatok kerülnek fókuszba.

Tovább

Költségvetési Klub

2018. december 3. Budapest - Saldo Zrt. életre hívta új klub rendezvényét, amely a költségvetési szférában dolgozó szakembereknek kíván segítséget nyújtani a munkájuk során felmerülő kérdésekben.

Tovább

A közgazdasági szakterületi igazságügyi szakértői munka sajátosságai

2018. december 4-5. Budapest - A MISZK Közgazdasági, vám- és egyes pénzügyi területek szakmai tagozata jelen konferenciáját hagyományt teremtve szeretné megvalósítani, a következő években rendszeresen megtartani. Bízva, hogy felkelti a szakértői munka felhasználóinak figyelmét.

Tovább

TB és Bérügyintéző kombinált OKJ képzés

ELINDULT, még csatlakozhat!Jelentkezzen képzésünkre, és szerezzen két piacképes végzettségét! A kurzus kedd-csütörtöki rendben, a munkaidőhöz alkalmazkodva zajlik.

Tovább

Adótanácsadó OKJ képzés

Elindult még becsatlakozhat! Várjuk jelentkezését mérlegképes könyvelői végzettséggel vagy felsőoktatási intézményben szerzett oklevéllel! Ismerje meg, milyen feladatok ellátására lesz alkalmas a végzettséggel!

Tovább

Okleveles nemzetköziadó-szakértő OKJ képzés

2018. Budapest - Jelentkezzen tanfolyamunkra és szerezze meg a gazdasági terület egyik csúcs szakképesítését! Tanáraink a gazdasági élet elismert szakemberei, akiktől gyakorlati, hasznosítható tudásra tehet szert.

Tovább

Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése

Decemberi időpontjainkra még vannak szabad helyek A jogszabályi előírásoknak megfelelő 16 kreditpont 2 nap alatt a legegyszerűbben vállalkozási és államháztartási szakon.

Tovább

Kihelyezett képzések az Ön cégénél is

Rendelje meg leggazdaságosabb képzésünket.

Tovább

Gyakorlati ASP képzés az Önök igényeire szabva

Gyakorlatorientált képzéssel, kihelyezett vagy központi lebonyolításban megvalósított oktatással várjuk. Ismerje meg kínálatunkat, tanulja meg a rendszer használatát szakértőtől!

Tovább

Foci és Nóri - beszélgetés Szilágyi Szabolcs felnőttképzési igazgatóval

"A kellemes fáradtság eléréséhez mostanában nagyban hozzájárul kislányom, Nóri, aki 2 évesként igazi örökmozgó."

Tovább

Kreditpontos e-learning képzések

Szerezze meg kötelező kreditpontjait otthonról! Válasszon aktuális témákat feldolgozó e-learning kurzusaink közül, és szerezze meg kötelező kreditpontjait vállalkozási és államháztartási szakon is kényelmesen, otthonról!

Tovább

Bejelentkezés a KreditPont Klubba, vagy e-learning előadáshoz

Segítség a bejelentkezéshez
Elérhetőségek
Ankétok, tagi ingyenes rendezvények:
(1) 237-9820
E-mail: tana@saldo.hu
Előadások, konferenciák:
(1) 237-9898
Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése:
(1) 237-9873
OKJ-s képzések, vizsgaszervezés:
(1) 237-9872
E-mail: oktatas@saldo.hu
Azonosítóink, nyilvántartási számaink
Felnőttképzési engedélyszám: E-000906/2014
Együttműködő partnereink
konfi.hu
Konferenciák, kreditpontos képzések egy helyen!