Kreditpont Klub bejelentkezés

Ön a Saldo Kreditpont Klub oldalán jár. Amennyiben nálunk végzett el bármilyen képzést, amihez kreditpont adható, úgy mi díjmentesen vállaljuk az egyenleg nyilvántartását, a hátralévő időszak, a hiányzó kreditpontok figyelését, az értesítés elküldését az aktuális kreditpontos képzésekről
A belépéshez adja meg e-mail címét, és internetes azonosítóját, ha ez utóbbival még nem rendelkezik, akkor írjon egy e-mailt.
A Saldo szervezésében, vagy a Saldo közreműködésével adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői, könyvvizsgálói és regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpontok szerezhetők.
Kreditpontot szerezhet még e-learning képzéseinken, konferenciáinkon, melyek aktuális listájáról ide kattintva tájékozódhat.
2 kreditpontot biztosít az

  • Adó- és Vámértesítő papíralapú, vagy elektronikus előfizetése. A szaklap előfizetéshez kapcsolódó kreditpontokról további részleteket itt olvashat
  • valamint a Saldo átalánydíjas tanácsadási szolgáltatása keretében biztosított Periodika című szaklapunk. A Saldo tagságról ide kattintva tudhat meg részleteket.

Bejelentkezés

Bejelentkezés a KreditPont Klubba, vagy e-learning előadáshoz

Segítség a bejelentkezéshez
Elérhetőségek
Ankétok, tagi ingyenes rendezvények:
(1) 237-9820
E-mail: tana@saldo.hu
Előadások, konferenciák:
(1) 237-9898
Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése:
(1) 237-9873
OKJ-s képzések, vizsgaszervezés:
(1) 237-9872
E-mail: oktatas@saldo.hu
Azonosítóink, nyilvántartási számaink
Felnőttképzési engedélyszám: E-000906/2014
Együttműködő partnereink
konfi.hu
Konferenciák, kreditpontos képzések egy helyen!